Wonen in het groen, met uitzicht op de stad.

De appartementen zijn verdeeld over tien verdiepingen. De maisonnettes met voortuin bevinden zich op de begane grond. Alle woningen krijgen grote ramen, waardoor er veel lichtinval is en er een ruimtelijk gevoel ontstaat. Door het gebruik van dat vele glas in combinatie met strakke, witte kozijnen krijgt het complex een stoere, industriële uitstraling. Bij de transformatie van kantoor naar woningen wordt de constructie van het voormalige stadskantoor behouden. Een mooie, duurzame oplossing.

Verdeeld over de eerste vier verdiepingen komen de middenhuurwoningen. Deze hebben een ruim balkon en een groen uitzicht. De middenhuurwoningen zijn speciaal voor doorstromers van de sociale huursector naar de vrijehuursector en hebben een oppervlakte van ca. 42 tot 70 . De vrije sector woningen zijn verdeeld over het gehele complex en hebben een oppervlakte van ca. 73 tot 103 . De maisonnettes bevinden zich op de begane grond en hebben een voortuin. De appartementen vanaf de zesde verdieping hebben vrij uitzicht over Utrecht. In totaal zijn er 25 verschillende typen woningen, keuze genoeg dus!


Uiteraard worden de woningen hoogwaardig en luxe afgewerkt. Elk appartement beschikt over een volledig ingerichte Bruynzeel keuken met Siemens inbouwapparatuur, een luxe badkamer, apart toilet, sausklare wanden en vloerverwarming. Bovendien heb je altijd één of twee slaapkamers en een eigen buitenruimte in de vorm van een voortuin, loggia of balkon. Bijna alle reguliere appartementen en maisonnettes zijn voorzien van een eigen parkeerplaats. De middenhuur appartementen kunnen in het omliggende gebied een parkeervergunning aanvragen via de gemeente. Tevens zal er ook een deelauto- en fiets concept beschikbaar zijn. Meer hierover kan je vinden op https://www.hely.com/utrecht.

Voortgang bouw