istock-867386008

Welgelegen

De buurt Welgelegen in de wijk Oog in Al staat nu voornamelijk bekend als kantoorgebied, maar daar komt verandering in! De komende jaren wordt deze wijk getransformeerd naar een gemixte woon-werkwijk die aansluit bij de stijl van de woonwijk Oog in Al. In deze naastgelegen wijk vind je veel voorzieningen zoals een winkelcentrum, horecagelegenheden, scholen en gezondheidscentra. Op zoek naar recreatieve voorzieningen? Wandel dan naar het Park of kom relaxen op het stadsstrand Oog in AI.

istock-184414566klein

Utrecht

De gemeente Utrecht telt ruim 350.000 inwoners en behoort tot het snelst groeiende economische centrum van de Randstad. Niet zo gek dat Utrecht een gewilde stad is om te wonen. Een historisch centrum en moderne wijken, Utrecht heeft het beide. Utrecht herken je aan de Dom en de werven met gezellige restaurants en terrassen. In deze dynamische stad is er elke dag van alles te beleven. Wist je dat Utrecht volgens de Lonely Planet tot ’s werelds tien verborgen parels behoort? En in die verborgen parel kun jij wonen! Vanaf je nieuwe woonplek fiets je binnen tien minuten naar hartje centrum.

istock-1130675684klein

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Rachmaninoff is uitstekend. Zo ben je binnen tien minuten in het stadscentrum van Utrecht en zit je zo op de A2 richting Amsterdam of Den Bosch. Ook de A12 en A27 zijn vlakbij. Op loopafstand stap je op de bus of tram in verschillende richtingen. Zo uit en thuis!