Kies je favoriete appartement!

Alle middenhuurwoningen zijn verhuurd. Er zijn nog enkele vrije sector huurwoningen beschikbaar. Voor vragen over de beschikbaarheid van deze woningen kan je contact opnemen met de verhuurmakelaar.

Middenhuur

Tijdens de transformatie van Rachmaninoff zijn 53 volledig afgewerkte appartementen gereserveerd voor het middenhuur segment. De prijzen voor de appartementen variëren van €760 tot €955 per maand. Deze appartementen worden uitsluitend verhuurd aan mensen die in aanmerking komen voor middenhuur. De voorwaarde voor een middenhuurwoning is dat je inkomen tussen de €38.035 en €55.000 voor éénpersoonshuishoudens of €65.000 voor tweepersoonshuishoudens per jaar ligt. Huurders die een sociale huurwoning achterlaten krijgen nog eens voorrang op deze woningen.

De appartementen bevinden zich op de eerste vier verdiepingen van het complex. Alle appartementen zijn voorzien van een hoogwaardig afgewerkte Bruynzeel keuken met Siemens inbouwapparatuur, een badkamer en apart toilet. De woonkamer heeft openslaande deuren naar binnen die leiden naar een ruim balkon. De muren en het plafond zijn gestuukt en saus klaar. Voor de parkeerplaatsen om het gebouw heen kan een parkeervergunning worden aangevraagd. Tevens zal er een deelauto- en fiets concept beschikbaar zijn. Meer hierover kan je vinden op https://www.hely.com/rachmaninoff

N.B.: Indeling van berging (wasmachine, vloer verdeler en WTW installatie) kan afwijken van plattegrond.

Disclaimer: De plattegronden, afwerkstaat en prijslijst, alsmede de hierop aangegeven informatie, is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.