Kies je favoriete appartement!

De verhuur voor doorstromers is gestart! Kies hieronder jouw favoriete appartement en schrijf je in.

De eerste twee maanden krijgen uitsluitend doorstromers vanuit een sociale huurwoning voorrang op een middenhuurwoning. Hierbij worden inschrijvingen op volgorde van binnenkomst toegewezen. Zodra je dossier compleet is kan je een woning toegewezen krijgen.

Let op: Aanmeldingen voor middenhuurwoningen die niet aan de inkomenseis middenhuur volgens de gemeente Utrecht voldoen worden niet beoordeeld. Meer informatie over de inschrijfprocedure voor middenhuur is te vinden in de FAQ.

Middenhuur

Tijdens de transformatie van Rachmaninoff zijn 53 volledig afgewerkte appartementen gereserveerd voor het middenhuur segment. De prijzen voor de appartementen variëren van €760 tot €955 per maand. Deze appartementen worden uitsluitend verhuurd aan mensen die in aanmerking komen voor middenhuur. De voorwaarde voor een middenhuurwoning is dat je inkomen tussen de €38.035 en €55.000 voor éénpersoonshuishoudens of €65.000 voor tweepersoonshuishoudens per jaar ligt. Huurders die een sociale huurwoning achterlaten krijgen nog eens voorrang op deze woningen.

De appartementen bevinden zich op de eerste vier verdiepingen van het complex. Alle appartementen zijn voorzien van een hoogwaardig afgewerkte Bruynzeel keuken met Siemens inbouwapparatuur, een badkamer en apart toilet. De woonkamer heeft openslaande deuren naar binnen die leiden naar een ruim balkon. De muren en het plafond zijn gestuukt en saus klaar. Voor de parkeerplaatsen om het gebouw heen kan een parkeervergunning worden aangevraagd. Tevens zal er een deelauto- en fiets concept beschikbaar zijn. Meer hierover kan je vinden op www.hely.com/utrecht

N.B.: Indeling van berging (wasmachine, vloer verdeler en WTW installatie) kan afwijken van plattegrond.

Disclaimer: De plattegronden, afwerkstaat en prijslijst, alsmede de hierop aangegeven informatie, is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.