Kies je favoriete woning!

De verhuur is gestart! Vanaf nu kan je je inschrijven voor je favoriete woning. Meer informatie over de aan te leveren gegevens en documenten kan je vinden in de FAQ. Door op een specifieke woning te klikken, krijg je alle informatie over deze woning.

Let op: er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Deze kan je vinden in de woningzoeker onder status > beschikbaar. Voor vragen over deze woningen kan je contact opnemen met het verhuurteam.

Vrije sector huur

De 79 vrije sector huurappartementen hebben een oppervlakte van circa 60 tot 103 m² en zijn verdeeld over het gehele complex. Aan de reguliere appartementen is geen maximaal inkomen verbonden. De prijzen voor deze appartementen variëren van €970 tot €1620 per maand. De maisonnettes hebben een woonkamer op de begane grond en de slaapkamers en badkamer in het souterrain.

Alle appartementen zijn voorzien van een hoogwaardig afgewerkte Bruynzeel keuken met Siemens inbouwapparatuur, een badkamer en apart toilet. De woonkamer heeft schuifdeuren die leiden naar een ruim balkon. De muren en het plafond zijn gestuukt en saus klaar. Alle reguliere huurappartementen hebben een eigen parkeerplaats. Deze bevinden zich onder het gebouw in de parkeergarage en voor het gebouw op het parkeerterrein.

N.B.: Indeling van berging (wasmachine, vloer verdeler en WTW installatie) kan afwijken van plattegrond.

Disclaimer: De plattegronden, afwerkstaat en prijslijst, alsmede de hierop aangegeven informatie, is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.